Over ons

Wie zijn wij

 

A.F. (Frans) Bovenschen heeft in mei 2009 het advies- en onderzoeksbureau opgericht.

 

Werkervaring

 

Frans Bovenschen is materiedeskundige op het terrein van woningcorporaties, wonen en vastgoed en aanbestedingsprocedures. Hij heeft meer dan 38 jaar ervaring opgedaan binnen de corporatiesector, de (lokale-) overheid en in de bouwsector.

 

Na 5 jaar recherche-ervaring bij de toenmalige gemeentepolitie in Noord-Brabant is hij in 1980 overgestapt naar de bijzondere opsporingsdienst van het voormalige Ministerie van VROM.

 

Als (forensisch-) onderzoeker/projectleider en/of account (-manager) was hij tot mei 2009 belast met:

 

  • grote fraude-en bestuurlijke onderzoeken naar vermeende onregelmatigheden, belangenverstrengeling, integriteit en vastgoed (ABC-transacties) bij woningcorporaties en bij de (lokale-) overheid.

  • aanbestedingsprocedures/vermeende prijsafspraken en de rechtmatige besteding van subsidiegelden (strategisch gedrag).

  • beleidsadvisering en onderzoek naar de administratieve organisatie (AO) en interne bedrijfsvoering (IB) bij woningcorporaties en het functioneren (de rol) van het interne toezicht (RvC/RvT).

  • inwinnen en veredelen van ingekomen informatie/signalen en het doen van ori├źnterende onderzoeken naar vermeende onregelmatigheden.

 

 

┬ę 2014 Bovenschen Consultancy               Privacyverklaring               Algemene Voorwaarden            Erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie, vergunning POB 1265

FOLLOW US:

  • LinkedIn Classic